Website Bisnes Percuma Siap Terbina

Pernahkah anda idamkan satu website bisnes percuma yang dibina secara profesional untuk perniagaan anda? Jika jawapannya Ya, teruskan membaca.

Jika anda menjalankan sebarang jenis perniagaan, satu website atau laman web akan banyak membantu mempromosikan perniagaan/bisnes anda. Tidak kira sama ada perniagaan anda adalah warung, restoran, kedai, syarikat, kilang atau bisnes sambilan dari rumah, anda boleh gunakan website untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh perniagaan anda dan dalam proses itu menarik lebih ramai pelanggan.

[su_button url=”http://www.bitzstar.com/sites/website-bisnes-percuma/?utm_source=buletin-teknologi-anda&utm_medium=post&utm_campaign=referal” target=”blank” style=”3d” size=”8″ center=”yes” text_shadow=”2px 2px 0px #000000″]Klik untuk dapatkan Website Bisnes Percuma anda sekarang[/su_button]

Masalah yang kerap dihadapi oleh banyak perniagaan atau bisnes dalam membangunkan website adalah proses ini seringkali amat mahal atau memerlukan pembelajaran yang banyak – justeru mengambil masa yang lama.

BitzStar.com dapat menyelesaikan kedua – dua masalah ini. BitzStar.com adalah syarikat pembangunan website professional. Untuk masa terhad BitzStar.com sekarang sedang melancarkan promosi di mana syarikat tersebut akan membina website profesional perniagaan anda dengan percuma. Anda hanya perlu isikan borang online menerangkan kandungan website dan maklumat perniagaan anda dan BitzStar akan membina satu website bisnes / perniagaan untuk anda tanpa sebarang bayaran. Website bisnes percuma adalah milik anda buat selama anda menggunakannya.

Bagaimana Promosi Perniagaan Anda Menerusi Website Bisnes Percuma

Anda boleh gunakan website bisnes percuma anda dengan berbagai cara bagi mempromosi perniagaan atau menarik lebih ramai pelanggan. Diantaranya ialah:-

  1. Paparkan website di papan tanda / iklan perniagaan/bisnes anda. Orang yang lalu lalang boleh layari website dan ketahui produk dan khidmat yang anda tawarkan.
  2. Masukkan website ke dalam kad bisnes anda. Mereka yang menerimanya adalah jalan pintas untuk mengenali perniagaan anda dengan lebih dekat.
  3. Letakkan website di semua dokumen rasmi perniagaan anda seperti resit, invois dan sebagainya. Ini boleh menjamin pesanan berterusan bagi perniagaan anda.
  4. Letakkan website dalam profil online anda seperti Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Snapchat, WhatsApp, Wechat, YouTube. Anda akan mendapat kunjungan tambahan dari kenalan dan orang ramai.
  5. Masukkan website sebagai tandatangan dalam e-mel anda. Ini satu lagi cara mempromosikan website anda dengan percuma.

Di atas adalah lima cara anda boleh gunakan website bisnes percuma anda untuk mempromosi dan memajukan perniagaan anda. Gunakanlah khidmat bitzstar.com dengan sebaiknya.

 

Siapa Kami?

Semua kandungan ini dibawakan oleh COMPU Studies

Hakcipta COMPU Studies 2024